Inspiratie

Inspiratie of designs zijn ideeën over het inrichten van uw huis. In verschillende stylen bijvoorbeeld landelijk, modern of stoer en de trends zoals in interieurkleuren en minimalistisch wonen enz.

Sfeer met Stoere Meubelen

Bij Roech bent u aan het juiste adres voor aparte en stoere tafels kasten en andere meubelen van onder andere eiken hout, iep hout, mahonie  en nog veel meer soorten! De modellen worden door ons zelf geselecteerd. We hebben vele soorten tafels en kasten daar zit vast ook uw meubel bij. Via de website krijgt u alvast een indruk maar in de showroom kun u ze allemaal zelf aanschouwen in zou zeggen kom eens langs.

Landelijke Sfeer

In een landelijk interieur kom je helemaal tot rust en kan je heerlijk tot je zelf komen in een sfeervolle omgeving. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kan je heel wat richtingen uit met een landelijke inrichting. Sommigen houden het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur.  De landelijke stijl staat voor zijn rustgevende karakter en veel decoratie. Door met veel kleuren te spelen en de variatie aan meubels kan je huis in helemaal naar je hand zetten. eigenlijk is er van alles mogelijk en is niets te veel als je het maar in een harmonie van kleuren houd.

landelijk tafel dean

De tijdloze Indiase sfeer

india dressoir

Zoekt u een meubelen met een verhaal, een historie en een prachtige natuurlijke uitstraling? Dan zijn de meubelen uit India precies iets wat u zoekt. Deze meubel stukken komen na restauratie regelrecht uit India.

De Indiase meubelen worden geheel met de hand gemaakt en op authentieke wijze gerestaureerd door vakmensen uit India. De maakwijze, keuze van houtsoort en afwerking zijn cruciaal voor de kwaliteit en uitstraling. De meubelen onderscheiden zich door de mooie afwerking en de speciale natuurlijke lak laag. Hierdoor heeft het meubel een unieke karaktereigenschap en een exclusieve uitstraling. Een echt Indiaans meubel!!

Inspiratie